PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK

Onze merken, voor elke vraag een oplossing.

Seco.

Seco is een toonaangevende Zweedse fabrikant van een enorm breed scala aan verspanende gereedschappen.
HECA is al vele jaren officieel geautoriseerd dealer van Seco en aanspreekpunt voor vele klanten in Nederland.

Wij kennen het Seco programma door en door. Hierdoor kunnen wij u heel gemakkelijk de juiste keuze aanreiken en uiteraard betrouwbaar en snel leveren.

Via het handige MyPages webportal kunt u zeer eenvoudig technische details opvragen, maten, tekeningen en meer. Wij informeren u hier graag over!

Ons voorraadsysteem.
Ons digitaal wonderkind!

Op zoek?
Of liever direct antwoord!
HECA.
Phantom, Torax en International Tools.

In de metaalbranche is Van Ommen een bekende naam. HECA is al jarenlang "Expert Dealer" voor Van Ommen. U kunt bij ons alle boor-, frees-, tap- en snijgereedschappen of houders van bovenstaande merken bestellen tegen een goede prijs met daarbij een advies op maat.

Regelmatig hebben we leuke Phantom acties, informeer hier eens vrijblijvend naar!
Zürn.

De Zürn opspangereedschappen staan zeer goed bekend in de metaalbranche. Door hun nauwkeurigheid en oerdegelijke kwaliteit hebben de Zürn opspangereedschappen een uitstekende reputatie opgebouwd.
HECA is dan ook trots dat wij deze productlijn geheel aan u kunnen aanbieden. Dus heeft u opspanvraagstukken? Vraag het HECA en wij hebben vast en zeker een perfecte en prijsbewuste oplossing voor u!
Alfa-Sys.

Alfa-Sys zit dan misschien in het kleine staatje Liechtenstein. Maar klein in voorinstelapparaten zijn ze zeker niet! Eerder Europees toonaangevend!
HECA biedt u met Alfa-Sys een perfecte lijn voorinstel-apparatuur met doordachte, intelligente beeldsoftware. Wat dacht u van het automatisch herkennen en razendsnel inmeten van de diameters en lengtes van uw tools? Veelzijdig, snel en gebruiksvriendelijk zijn de sleutelwoorden van deze apparaten. Standaard voorzien van Mu-nauwkeurige afstelling, onafhankelijk geremde X-en Z-assen en een unieke kogelgelagerde bus voor de toolopname die een ongekend hoge rondloopnauwkeurigheid garandeert van slechts enkele Mu’s.
Kortom, bent u op zoek naar voorinstel-gereedschap? Zorg dat HECA en Alfa Sys bovenaan uw lijstje staan.
Fresmak.

Klemmen. Zo moeilijk kan dat niet zijn.
Toch komt ook bij de keuze voor machineklemmen een aantal belangrijke zaken om de hoek kijken. Een soepel instelmechaniek, nauwkeurigheid en speling op de lange termijn. Allemaal reden om niet "zomaar even " een machineklem aan te schaffen.
Met het Fresmak programma kunnen wij goede oplossingen bieden, waar we qua kwaliteit achter kunnen staan. Uiteraard leveren wij deze producten, zoals ons gehele programma snel en betrouwbaar.
Bedrunka & Hirth.

Voorraad. Het is altijd een zorgenkind.

Of de voorraad klopt niet, of gereedschappen zijn zoek die er echt zouden moeten liggen of er ligt véél te veel!

Er wordt veel teveel besteld onder het mom van "eh, die wisselplaatjes komen wel vaak voor, doe er maar even 40" met als onvermijdelijk gevolg enorm beslag op uw bedrijfskapitaal en dus op uw liquiditeit.

Gereedschappen raken door elkaar, met als gevolg kostbare zoektijd en
of instelfouten.

Ons TSM voorraadsysteem.

Gelukkig hebben wij nu ook voor
UW bedrijf de oplossing onder handbereik!

Ons TSM systeem zorgt voor een groot aantal voordelen:
Terugbrengen voorraden; directe geldbesparing.
Historische voorraad en omloopsnelheid inzichtelijk.
Wie heeft wat wanneer gebruikt en nu in gebruik?
Geen misgrijpen en kostbare stilstand.
Directe digitale bestelling, dus geen dubbel werk, schrijffouten, bellen.
Stop met tijdrovend zoeken, zoeken en nog eens zoeken.
HECA levert kompleet bedrijfsklaar!

Praat er eens vrijblijvend met ons over. Wij kunnen u de besparing eenvoudig voorrekenen en aantonen. Ga ook geordend en klaar voor de toekomst aan de slag met ons professionele digitale voorraadsysteem TSM!
Kijk vast de brochure van ons TSM voorraadsysteem eens door!

Download hiernaast snel de brochure en kijk deze eens door!

Bel ons daarna even voor overleg of een vrijblijvende prijsopgave voor uw bedrijf...
Kemmler.

We zijn blij u te kunnen melden dat HECA gespecialiseerd dealer is geworden voor het Duitse Kwaliteitsmerk Kemmler. De Kemmler gereedschappen hebben in heel Europa een zeer goede naam en het is dan ook een geweldige aanvulling op ons reeds bestaande assortiment. Met Kemmler erbij zijn we nog beter in staat met u mee te denken om exact de juiste oplossing te kunnen bieden voor elk vraagstuk. Wilt u meer weten over Kemmler? Neem gerust even contact op, we vertellen u graag meer!